уторак, 24. децембар 2024.
Календар
Bosanski
Hrvatski
Српски
English
MENU
MENU
Почетна
О нама
О нама
О Агенцији
Уводна ријеч
Шта радимо
Тијела Агенције
Организација
Запослени
Проактивна транспарентност
Слободан приступ информацијама
Често постављена питања
Пријавите корупцију
Финансијско управљање и контрола
Програми, планови и извјештаји
Вијести
Све вијести
Вијести по темама
Адитиви
Биолошке опасности
Биотехнологија
Хемијске опасности
Храна за животиње
Пестициди
Подаци
Повлачење и опозив хране
Прехрамбени састојци и амбалажа
Исхрана
Здравље биљака
Здравље и добробит животиња
EFSA
Повлачење и опозив хране
Сљедивост, повлачење и опозив хране
План управљања кризом
Процјена
ризика
Теме процјене ризика
О процјени ризика
Подаци
Биолошке опасности
Хемијске опасности
Прехрамбене навике
Извјештаји
Брза процјена ризика
Објављено
Ресурси
Рјечник
Наука
Споразуми о сарадњи
Области
Научно вијеће
Научни одбори
Експерти
Пријава у базу експерата
Мрежа организација
Публикације
Научна мишљења
Прописи
о храни
Прописи о храни на снази
Прописи о храни ван снаге
Јавне консултације
Смјернице и водичи
Политика
квалитета
Област
Природне минералне, природне изворске и стоне воде
Oзнаке поријекла, географског поријекла и гарантoвано традиционалног специјалитета
Без ГМО
Биотехнологија
Маслиново уље
Храна за посебне прехрамбене потребе
Кутија са алатима
ЗУД, ВАСП
Пратите своју апликацију
Поставите питање
Извоз
Лабораторије
Улога лабораторија
Методологија
Акредитоване лабораторије
Извјештаји
Међународна
сарадња
EFSA
Codex Alimentarius
RASFF
INFOSAN
FAO
Пројекти
Пројекти
USAID
Набавке
Набавке
Обавјештења
Уговори
Почетна
Процјена ризика
Подаци
Подаци