Najava znanstvenih skupova

12. Znanstvena konferencija „Klimatske promjene – globalna prijetnja lancu prehrane“ (12th Scientific Conference „Climate changes – a global threat for the food chain“) bit će održana 25. listopada 2019. godine u Sofiji, a sudjelovanje možete prijaviti do 6. rujna 2019. godine putem poveznice http://www.focalpointbg.com/?event=5.

Participacija za sudjelovanje na konferenciji se ne plaća, a ostale troškove snose sudionici konferencije ili njihove organizacije. Organizator konferencije je kontakt točka Bugarske za EFSA-u. Detaljnije informacije možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Prva znanstvena konferencija o dobrobiti životinja u organizaciji Regionalnog centra za dobrobit životinja („1st RAWC Scientific Conference 2020 “Better science for better animal welfare”) bit će održana 10. i 11. ožujka 2020. godine u Solunu, Grčka.

Međunarodni znanstvenici i stručnjaci na ovoj konferenciji će razmijeniti iskustva u cilju promicanja znanosti o dobrobiti životinja u širem području jugoistočne Europe. Sudionici će dobiti uvid u aktualne regionalne inicijative za dobrobit životinja, razmotrit će se veza između dobrobiti životinja i ljudi i održivosti stočarstva, a bit će predstavljeni i novi načini za praćenje i mjerenje ponašanja životinja.

Detaljnije informacije o konferenciji i načinu prijave možete pronaći na sljedećoj poveznici.