Subota, 12. Oktobra 2024.
Kalendar
Bosanski
Hrvatski
Српски
English
MENU
MENU
Početna
O nama
O nama
O Agenciji
Uvodna riječ
Šta radimo
Tijela Agencije
Organizacija
Zaposleni
Proaktivna transparentnost
Slobodan pristup informacijama
Često postavljena pitanja
Prijavite korupciju
Finansijsko upravljanje i kontrola
Programi, planovi i izvještaji
Vijesti
Sve vijesti
Vijesti po temama
Aditivi
Biološke opasnosti
Biotehnologija
Hemijske opasnosti
Hrana za životinje
Pesticidi
Podaci
Povlačenje i opoziv hrane
Prehrambeni sastojci i ambalaža
Prehrana
Zdravlje biljaka
Zdravlje i dobrobit životinja
EFSA
Povlačenje i opoziv hrane
Sljedivost, povlačenje i opoziv hrane
Plan upravljanja krizom
Procjena
rizika
Teme procjene rizika
O procjeni rizika
Podaci
Biološke opasnosti
Hemijske opasnosti
Prehrambene navike
Izvještaji
Brza procjena rizika
Objavljeno
Resursi
Riječnik
Nauka
Sporazumi o saradnji
Oblasti
Naučno vijeće
Naučni odbori
Eksperti
Prijava u bazu eksperata
Mreža organizacija
Publikacije
Naučna mišljenja
Propisi
o hrani
Propisi o hrani na snazi
Propisi o hrani van snage
Javne konsultacije
Smjernice i vodiči
Politika
kvaliteta
Oblast
Prirodne mineralne, prirodne izvorske i stone vode
Oznake porijekla, geografskog porijekla i garantirano tradicionalnog specijaliteta
Bez GMO-a
Biotehnologija
Maslinovo ulje
Hrana za posebne prehrambene potrebe
Podrška
ZUD, VASP
Pratite svoju aplikaciju
Postavi pitanje
Izvoz
Laboratorije
Uloga laboratorija
Metodologija
Akreditovane laboratorije
Izvještaji
Međunarodna
saradnja
EFSA
Codex Alimentarius
RASFF
INFOSAN
FAO
Projekti
Projekti
USAID
Nabavke
Nabavke
Obavještenja
Ugovori
Nazad
Svjetski dan hrane
Datum događaja:
Petak, 16. Oktobra 2020.
Lokacija događaja:
N/A